Thüringer bratwurst med cornichoner
Två sorters otroligt smakrika korvar som serveras med ugnsrostade rotfrukter som tillretts i ugnen tills de blivit perfekt frasiga. Lägg upp en klick krämig sås med sting gjord på citron, krispiga cornichons och crème fraiche. Garnera med knallröda körsbärstomater och ät er mätta.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 20 2017
Ingredienser
4 portioner
Rotfrukter
900 g fast potatis
1 msk olja
salt
peppar
3 morötter
Sås
1/2 citron
1 dl cornichons
2 dl crème fraiche
Korv
300 g thüringer bratwurst
400 g bockwurst
1 msk smör eller margarin
250 g körsbärstomater
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2833 KJ / 850 kCal
Fett57.5 g
Salt5.42 g
Kolhydrater51.7 g
Protein28.8 g
Kommentarer