Tärnad potatis och morot samt lök rostas i ugnen på en het plåt. Smakrik bratwurst steks i panna och alltsammans serveras med en frisk röra av kvarg, rivet äpple och färskriven pepparrot. En brakmåltid!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
2 2014
Läs noga ingrediensförteckningen på korven. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd kvarg och matfett utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut kvargen mot Sour Supreme (innehåller soja). Använd mjölkfritt matfett.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Josefine
2022-02-28För lite salt och olja i pytten. Kvargen gifte sig inte väl med pepparroten. Blev smaklöst men kryddigt på samma gång. Kräver ett riktigt syrligt äpple för att balansera upp
Camilla
2020-03-18Väldigt mumsigt om man steker korven i bitar och blandar i den och grädde mot slutet av stekningen i ugnen.
Berit
2014-01-19Väldigt gott och lätt lagat!