Thailändska fiskkakor med nudlar
En god vardagsrätt är fiskkakor som serveras med nudlar och wokgrönsaker! Fiskkakorna görs på torsk som blandas med ägg till en smet som formas till biffar och sedan paneras i panko innan de steks krispiga. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.
Ingredienser
4 portioner
Redan färdigt
1/3 sats porcherad torsk (1/3 sats motsvarar 2 bitar, se länk i steg 1)
Tillsätt
2 ägg
2 tsk röd currypaste
2 tsk fisksås
2 krukor koriander
ca 3 dl panko (asiatiskt ströbröd)
neutral rapsolja
250 g äggnudlar
1 påse frysta wokgrönsaker (à ca 500 g)
2 msk ostronsås
ca 3 msk vatten
1 dl rostad lök
Gör så här
Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Väldigt goda, går att förbereda, blev saftiga, lite extra chilikryddning enligt familjens önskemål
Christina
2022-05-27Fiskkakorna blev otroliga. Tveklöst fem plus. Nudlarna är väl rätt ointressanta, men det kan man ju spexa till själv.
Gabriel
2021-07-20Väldigt omtyckt av hela familjen, men främst hos barnen. Smaskens.
Gabriella
2021-06-02