Thailändska fiskkakor med nudlar

7
2
Thailändska fiskkakor med nudlar

En god vardagsrätt är fiskkakor som serveras med nudlar och wokgrönsaker! Fiskkakorna görs på torsk som blandas med ägg till en smet som formas till biffar och sedan paneras i panko innan de steks krispiga. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.

Skriv ut
Thailändska fiskkakor med nudlar

Ingredienser

4 portioner

Redan färdigt

1/3
sats porcherad torsk (1/3 sats motsvarar 2 bitar, se länk i steg 1)

Tillsätt

2
ägg
2 tsk
röd currypaste
2 tsk
fisksås
2
krukor koriander
ca 3 dl
panko (asiatiskt ströbröd)
-
neutral rapsolja
250 g
äggnudlar
1
påse frysta wokgrönsaker (à ca 500 g)
2 msk
ostronsås
ca 3 msk
vatten
1 dl
rostad lök

För alla

Kontrollera noga innehållet i fisksåsen och ostronsåsen.
Fri från laktos och mjölkprotein. Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria produkter av ströbröd och rostad lök.

Under 45 minuter

Gör så här

Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

Tips

Gör gärna hälften av smeten utan currypasta så kan de här supergoda fiskkakorna även ätas av de som inte gillar så starka smaker.

Vad tyckte du om receptet?

7

Kommentarer

Kristina

3/11/2020

Vilket steg hänvisar ni till när det gäller torsken under ingredienser? Hur mycket torsk ska man ha?

Redaktionen ICAse

3/11/2020

Hej Kristina! I steg 1 finns en länk till torskreceptet. Tyvärr visas inte länkar i appen för alla telefoner. Men om du går in i receptet via ica.se eller via denna artikel så hittar du torskreceptet https://www.ica.se/buffe/artikel/sondagspreppen-november-2019/ Lycka till. Hälsningar Ulrika

Martin

1/28/2020

Mycket gott tyckte både barn och vuxna

Testa liknande recept