Recept: ICA Recept
  • Recept
  • Medel
  • Tid: Under 30 min

Kycklingwok med ostronsås

Betyg
4 röster

Lättlagad asiatisk wok med kycklingfilé, glasnudlar, wokgrönsaker och ostronsås. Servera din wok tillsammans med jasminris. En god middag som du snabbt och enkelt tillagar.

Ingredienser

  • 500 g kycklingfilé
  • 100 g glasnudlar
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 msk olivolja
  • 500 g wokgrönsaker
  • 1 hönsbuljongtärning
  • 2 msk ostronsås
  • 1 msk strösocker
  • peppar

Så här gör du

  1. Skär kycklingfilén i strimlor.
  2. Klipp glasnudlarna i bitar och lägg i varmt vatten.
  3. Skala och pressa vitlöken och bryn den i olja i en wok. Tillsätt kyckling och fortsätt att steka den.
  4. Tillsätt wokgrönsaker, smulad buljongtärning, glasnudlar, ostronsås, socker och peppar. Låt det koka någon minut.
  5. Servera med jasminris.