Recept: ICA Recept
  • Recept
  • Medel
  • Tid: Under 30 minuter

Kycklingwok med ostronsås

10 röster

Lättlagad asiatisk wok med kycklingfilé, glasnudlar, wokgrönsaker och ostronsås. Servera din wok tillsammans med jasminris. En god middag som du snabbt och enkelt tillagar.

Ingredienser

  • 500 g kycklingfilé
  • 100 g glasnudlar
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 msk olivolja
  • 500 g wokgrönsaker
  • 1 hönsbuljongtärning
  • 2 msk ostronsås
  • 1 msk strösocker
  • peppar

Så här gör du

  1. Skär kycklingfilén i strimlor.
  2. Klipp glasnudlarna i bitar och lägg i varmt vatten.
  3. Skala och pressa vitlöken och bryn den i olja i en wok. Tillsätt kyckling och fortsätt att steka den.
  4. Tillsätt wokgrönsaker, smulad buljongtärning, glasnudlar, ostronsås, socker och peppar. Låt det koka någon minut.
  5. Servera med jasminris.