Thaismaker piggar upp den här värmande nudelsoppan med äggnudlar, krispiga grönsaker, krämig kokosmjölk och het currypaste. Gör en helt vegetarisk nudelsoppa genom att byta ut fisksåsen mot japansk soja.
Ett recept från:
Buffé
nr 10,
2014
Gör glutenfri: Byt ut äggnudlar mot risnudlar eller glutenfri pasta.
Gör laktosfri: Kontrollera ingrediensförteckningen på buljongtärningen.
Gör mjölkproteinfri: Kontrollera ingrediensförteckningen på buljongtärningen.
Gör äggfri: Byt ut äggnudlar mot äggfria nudlar/pasta. Kontrollera ingrediensförteckningen på buljongtärningen.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Cecilia
2021-04-08Jete gott
Maria
2021-03-10Ser gott ut! Lite missvisande att skriva i ingredienslistan att den blir vegansk utan fisksås. Misstänker att äggnudlarna inte är äggfria.
Kristina
2017-02-14Jättegod och väldigt lättgjord