Thaismaker piggar upp den här värmande nudelsoppan med äggnudlar, krispiga grönsaker, krämig kokosmjölk och het currypaste. Gör en helt vegetarisk nudelsoppa genom att byta ut fisksåsen mot japansk soja.
Ett recept från:
Buffé
nr 10,
2014
Gör glutenfri: Byt ut äggnudlar mot risnudlar eller glutenfri pasta.
Gör laktosfri: Kontrollera ingrediensförteckningen på buljongtärningen.
Gör mjölkproteinfri: Kontrollera ingrediensförteckningen på buljongtärningen.
Gör äggfri: Byt ut äggnudlar mot äggfria nudlar/pasta. Kontrollera ingrediensförteckningen på buljongtärningen.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Kristina
2/14/2017Jättegod och väldigt lättgjord
Jonas
10/23/2016Fantastiskt gott! Stekte med lite Sambal Olek för att få mer sting och blev jättegott!
Therese
4/22/2015Bland det bästa jag ätit!! Hade i sweetchili kyckling och sesamolja i soppan och det blev magiskt! Älskar denna rätt och rekommenderar den rätten till alla som gillar Thaimat.