Thaipocherad fiskfilé
Sugen på en kryddig fiskrätt? Testa vår asieninspirerade pocherade fiskfilé med smaker av kokosmjölk, currypaste, jordnötssmör, asiatisk fisksås, socker, limejuice och wokgrönsaker. Blanda fisken med övriga tillbehör och servera med ris.
Ingredienser
4 portioner
1 burk lättkokosmjölk (à 4 dl)
2 msk mild currypaste
1 1/2 msk jordnötssmör
ev 1 tsk asiatisk fisksås
1 msk socker
1 tsk pressad citron- eller limejuice
1 påse tinade thai wokgrönsaker (à 500 g)
400 g färsk fiskfilé i portionsbitar
Gör så här
I näringsberäkningen ingår ris och grönsallad.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2472 KJ / 591 kCal
Fett23.6 g
Kommentar
Mycket gott! Hela familjen åt med god aptit.
Helena
2009-01-04