Thaipocherad fiskfilé

Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
1
Thaipocherad fiskfilé

Sugen på en kryddig fiskrätt? Testa vår asieninspirerade pocherade fiskfilé med smaker av kokosmjölk, currypaste, jordnötssmör, asiatisk fisksås, socker, limejuice och wokgrönsaker. Blanda fisken med övriga tillbehör och servera med ris.

Thaipocherad fiskfilé

Ingredienser

4 portioner
1   burk lättkokosmjölk (à 4 dl)
2 msk  mild currypaste
1 1/2 msk  jordnötssmör
ev 1 tsk  asiatisk fisksås
1 msk  socker
1 tsk  pressad citron- eller limejuice
1   påse tinade thai wokgrönsaker (à 500 g)
400 g  färsk fiskfilé i portionsbitar

Gör så här

I näringsberäkningen ingår ris och grönsallad.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat

Kommentar

Mycket gott! Hela familjen åt med god aptit.

Helena

2009-01-04

Näringsvärde per portion

Energi2472 KJ / 591 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Spenat- och kokossoppa med ägghalvor
Betyg 3.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Nudelwok med kokosräkor
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fiskbullar med kokoscurry och vitlöksstekt bladspenat
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sötstarkt curryfläsk
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sås Thai style
Betyg 3.2 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fiskkakor med syrlig dipp
Betyg 3.5 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga