Thailändsk nudelwok är en smakrik och enkel vardagsmiddag, som smakar minst lika bra i matlådan dagen efter! Här får äggnudlarna sällskap av fläskfilé, broccoli, vitkål och morot, och den goda woksåsen.
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2019
Kontrollera noga innehållet i fonden.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: byt ut äggnudlar ris- eller glasnudlar.
Gör äggfri: byt ut äggnudlar mot risnudlar.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Therese
12/22/2020Tog bort ostronsåsen då klarar man salthalten! Men supergod rätt👌
Gunilla
10/23/2020En aning för salt ja men man kanske kan ha mindre ostronsås o komplicera med ketjap manus som är en söt soja o sen lite chili o gingersås👍
Anna
7/30/2020Detta recept kommer vi att göra många gånger. La till lite chiliflakes i soja blandningen (tack Magnus)för att få lite sting och det blev super bra. 🤤