Thailändsk nudelwok är en smakrik och enkel vardagsmiddag, som smakar minst lika bra i matlådan dagen efter! Här får äggnudlarna sällskap av fläskfilé, broccoli, vitkål och morot, och den goda woksåsen.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2019
Kontrollera noga innehållet i fonden.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: byt ut äggnudlar ris- eller glasnudlar.
Gör äggfri: byt ut äggnudlar mot risnudlar.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Så otroligt gott. Roligt att kunna laborera med olika ingredienser. Jag lade till lite hackad röd chili, paprika och böngroddar. Kanonbillig rätt om man hittar fläskfilé till bra pris. Halverade receptet till 2 pers men eftersom jag maxade med grönsaker räcker det till 4.
Kerstin
2023-03-23Så gott! Går att variera i oändlighet. Jag tog fryst blomkål och fryst broccoli. Lät dem rodna och rinna av. La till salladskål och chili. Ökade mängden vitlök. Hade ingen fläskfilé utan tog kycklinglårfilé. Hade ingen salladslök tog resterna från en purjolök. Kokade snabbnudlar till. Dag 2 serverade jag med ris. Tror att zucchini och champinjoner passar perfekt till. Även nötter
Charlotte
2023-01-14Jättegott! Gjort den med både kyckling och fläskfilé. Barnbarnen på 5 och 3 år, älskar den
Susanne
2022-12-06