Bjud på en värmande thailändsk fiskgryta hot and sour! Aptitretande dofter och smaker trängs i denna fräscha och tilltalande rätt. Servera med nudlar eller jasminris.
Läs noga innehållsförteckningen på fisksåsen och grönsaksbuljongen. I övrigt gluten-, laktos och mjölkproteinfri om serverat med lämpligt tillbehör.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Erica
2020-08-03Stor hit hos alla i familjen! Adderade lite färsk blomkål och broccoli för att få det lite matigare samt lite extra sweet chilisås. Gillar även hetta så hade i en hel chili. Hade i hackad frusen koriander, mycket smidigare. Serverade ris till men tror det är godare med nudlar. Stort plus att det även blir extra till matlådor. Kommer definitivt ätas flera ggr.
Redaktionen ICAse
2020-08-04Hej Erica! Men så kul att höra och tack för att du delar med dig av dina ändringar i receptet! Hälsningar Elina
Siv
2012-04-10Koriander är väl aldrig gott!
Tony
2012-03-09Koriandern var en jättemiss, soppan var super innan den lades i... men smaken är som baken