Den här thairätten med fisk är lätt att göra och innehåller förutom torsk och lax även purjolök, morötter, tomater och champinjoner. Smaksätt med lime och servera med nudlar.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
1 2012
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen/fonden och kryddmixen. I övrigt är rätten fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfria nudlar, t ex ris- eller glasnudlar.
Gör äggfri: använd nudlar utan ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Håkan
2020-05-09Bra.
Samuel
2012-10-21Fin soppa/gryta! Szechuanpeppar, koriander och fish sauce ist f lime wok spice mix - blev mkt bra.
Maria
2012-09-03Kanongott & väldigt enkelt att göra! Hade bara lax i och även lite mer champinjoner. Väldigt smakrik och det gick hem med hejarop från 2åriga sonen också, tummen upp!