Thailändsk fiskgryta

Betyg 3.3 av 5.
26 personer har röstat
4
Thailändsk fiskgryta

Den här thairätten med fisk är lätt att göra och innehåller förutom torsk och lax även purjolök, morötter, tomater och champinjoner. Smaksätt med lime och servera med nudlar.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 1 2012

Thailändsk fiskgryta

Ingredienser

4 portioner
1/2 purjolök
2 morötter
3 tomater
100 g färska champinjoner
4 port nudlar
2 msk rapsolja
1 l grönsaksbuljong (vaten och buljongtärning eller fond)
600 g torsk- och laxtärningar
1 påse lime wok spice mix (à 42 g)
1 lime
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
26 personer har röstat

Kommentarer

Bra.

Håkan

2020-05-09

Fin soppa/gryta! Szechuanpeppar, koriander och fish sauce ist f lime wok spice mix - blev mkt bra.

Samuel

2012-10-21

Kanongott & väldigt enkelt att göra! Hade bara lax i och även lite mer champinjoner. Väldigt smakrik och det gick hem med hejarop från 2åriga sonen också, tummen upp!

Maria

2012-09-03

Näringsvärde per portion

Energi2442 KJ / 584 kCal
Fett19.8 g
Kolhydrater58.7 g
Protein38.4 g

Testa liknande recept

Thaigryta med kokosmjölk
Betyg 1.1 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kyckling "tikka sizlar"
Betyg 4.3 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Asiatisk fisksoppa
Betyg 2.5 av 5.
50 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ljummen nudelsallad med lime- och chiliräkor
Betyg 3.3 av 5.
78 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Teriyakiwok kyckling med nudlar
Betyg 3.6 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Thaigryta med hoki och grönsaker
Betyg 3.1 av 5.
21 personer har röstat
Under 30 min att tillaga