Texmexpajer

Tröttnat på tacos? Tänk nytt - tänk paj! Här fylls små pajskal med tacokryddad köttfärs, spenat och fetaost. Vid servering toppas pajen med rostade körsbärstomater och smulad fetaost. Texmexpajen går förstås lika bra att göra i en vanlig större pajform.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2013

Ingredienser
Fyllning
Äggsmet
Topping
För alla
Gör glutenfri: ersätt pajdegen med glutenfritt pajdegsrecept. Kontrollera innehållet i tacokryddan.
Gör laktosfri: använd laktosfria varianter av smör, mjölk och grädde. Använd laktosfri salladsost eller enbart hårdost. Kontrollera innehållet i tacokryddan.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkfritt matfett och ersätt mjölk och grädde med havre-, ris- eller sojabaserad mjölkersättning. Kontrollera innehållet i tacokryddan. Ersätt feta- och rivost med tofu eller annat mjölkfritt ostalternativ.
Gör äggfri: kontrollera innehållet i tacokryddan. Uteslut äggsmeten, men använd tacoosten att strö över färsröran innan gräddningen.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Underbar paj!!!
Anette
2015-04-19Jättegod paj och tomaterna är pricken över i så uteslut inte dem.
Maria
2014-07-27