Krabbpaj med spenat och dill

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
1
Krabbpaj med spenat och dill

På endast en timme svänger du ihop dessa härligt somriga krabbpajer med spenat och dill. Krabban kan bytas ut mot rökt strimlad skinka om du inte tål fisk och skaldjur. Servera med en fräsch och enkel grönsallad till.

Krabbpaj med spenat och dill

Ingredienser

4 portioner
4 färdiga djupfrysta pajskal
200 g bladspenat
4 msk hackad dill
2 burkar krabba (à 170 g) eller färsk krabba
3 ägg
3 dl mjölk
1 tsk salt eller fisksås
1 krm malen peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentar

Detta recept står som nyckelhålsmärkt. Det kan väl ändå inte stämma, färdiga pajskal innehåller ju en stor mängd fett och de tillsammans med mjölk och ägg m¨ste ju göra att fetthalten är högre än den tillåtna gränsen för nykelhålsmärkning. Eller har jag fel?

Linda

2007-10-10

Testa liknande recept

Krabba med tabascomajonnäs
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krabba med äpple och avokado
Betyg 2.9 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Het krabbdipp
Betyg 3.9 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Knäckesnittar med krabbröra, rosépeppar och lime
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Crab cakes
Betyg 3 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Havssallad med grillad paprika på toast
Betyg 3.2 av 5.
164 personer har röstat
Under 45 min att tillaga