Krabbpaj med spenat och dill
På endast en timme svänger du ihop dessa härligt somriga krabbpajer med spenat och dill. Krabban kan bytas ut mot rökt strimlad skinka om du inte tål fisk och skaldjur. Servera med en fräsch och enkel grönsallad till.
Ingredienser
4 portioner
4 färdiga djupfrysta pajskal
200 g bladspenat
4 msk hackad dill
2 burkar krabba (à 170 g) eller färsk krabba
3 ägg
3 dl mjölk
1 tsk salt eller fisksås
1 krm malen peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Detta recept står som nyckelhålsmärkt. Det kan väl ändå inte stämma, färdiga pajskal innehåller ju en stor mängd fett och de tillsammans med mjölk och ägg m¨ste ju göra att fetthalten är högre än den tillåtna gränsen för nykelhålsmärkning. Eller har jag fel?
Linda
2007-10-10