Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

60 MIN | Medel

Krabbpaj med spenat och dill

På endast en timme svänger du ihop dessa härligt somriga krabbpajer med spenat och dill. Krabban kan bytas ut mot rökt strimlad skinka om du inte tål fisk och skaldjur. Servera med en fräsch och enkel grönsallad till.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 200 °C.
  2. Ställ pajskalen på en plåt.
  3. Tina spenaten och krama ur vattnet. Hacka dillen. Låt krabban rinna av. Lägg spenat, dill och krabba i pajskalet.
  4. Vispa ihop ägg, mjölk och kryddor. Häll blandningen över de fyllda pajskalen.
  5. Grädda mitt i ugnen 25 - 30 minuter eller tills äggstanningen stelnat och fått fin färg.

För alla

Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfri mjölk.
Gör mjölkproteinfri: Välj havre- eller sojabaserad dryck.

Tips

Krabban kan bytas ut mot rökt strimlad skinka om du inte tål fisk och skaldjur.
Gott med en grönsallad vid sidan om.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 färdiga djupfrysta pajskal
  • 200 g bladspenat
  • 4 msk hackad dill
  • 2 burkar krabba (à 170 g) eller färsk krabba
  • 3 ägg
  • 3 dl mjölk
  • 1 tsk salt eller fisksås
  • 1 krm malen peppar
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?