Rostade körsbärstomater på kvist | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Enkel

Rostade körsbärstomater på kvist

Detta är ett recept från Buffé nr 2, 2013
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 8 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 225°C.
  2. Lägg körsbärstomater på kvist i en liten ugnssäker form med bakplåts papper. Nagga dem med en gaffel. Ringla över olivolja. Strö över färska rosmarinblad, salt, svartpeppar och socker. Tilllaga i nedre delen av ugnen 15–20 minuter.

Tips

Låt tomaterna sitta kvar på kvisten. Men klipp kvisten i mindre bitar med två eller tre tomater på varje bit.

Ingredienser

Portioner: 8
  • 250 g körsbärstomater på kvist
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk färska rosmarinblad
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 krm socker
Lägg till i inköpslistan