Rostade körsbärstomater på kvist
![Rostade körsbärstomater på kvist](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_70951/cf_259/rostade_korsbarstomater_pa_kvist.jpg)
Förhöj din matupplevelse med vår läckra rätt av rostade körsbärstomater på kvist. Med sin intensiva smak och saftiga konsistens är dessa tomater perfekta som tilltugg, som en del av en sallad eller som smaksättare i olika rätter. Låt dina smaklökar njuta av den underbara smaken och doften av färska tomater som rostats.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2013
![Rostade körsbärstomater på kvist](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_70951/cf_259/rostade_korsbarstomater_pa_kvist.jpg)
Ingredienser
8 portioner
250 g körsbärstomater på kvist
2 msk olivolja
1 msk färska rosmarinblad
1 krm salt
1 krm svartpeppar
2 krm socker
Gör så här
Tips
Låt tomaterna sitta kvar på kvisten. Men klipp kvisten i mindre bitar med två eller tre tomater på varje bit.
Har du lagat receptet?
Kommentarer