Texmexpajer är små mumsiga pajer med smak av Mexico! Perfekt som plockmat eller till fredagskvällen. De heta smakerna av chili, vitlök och paprika gör sig utmärkt till en fräsch grönsallad.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: gör pajdeg på glutenfritt mjöl.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche, byt till laktosfritt matfett och änvänd lagrad ost.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja), använd mjölkproteinfritt matfett, byt till mjölkproteinfri ost.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Redaktionen
2013-09-19Hej Gabriella! Visst kan man smörja formarna men det brukar inte vara någon svårighet att lossa pajerna som är gjorda i små osmorda aluminiumformar. Lycka till!
Gabriella
2013-09-15Visst kan man trycka ut degen i en muffinsform och försiktigt lossa pajerna när de har svalnat, eller? Då blir de även lite större - kanske? Lättare att få ur formen om man har smort med margarin och brödsmulor/mjöl innan - misstänker jag. Mycket tacksam för idéer om detta.
Maria
2007-12-13Jättegoda, Hela min familj älskar detta.. Har även gjort på Qornfärs och även det är supergott...