Taquitos med linser- och solrosfrön
Taquitos, alltså små rullade tortillabröd med fyllning, står på kvällens meny! Här gör du dem med en smarrig blandning på linser och solrosfrön och äter dem tillsammans med en fräsch sallad på bland annat gurka och jalapeños. Som pricken över i:et serveras detta ihop med en avokadoröra!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 37 2020
Ingredienser
För alla
Kontrollera noga innehållet i kryddmixen och i brödet.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri smetana.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smetana mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Välj mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Gott! Vi kryddade avokadoröran med chili, spiskummin, koriander och salt för mer smak
Eva
2020-12-04Lyckad middag! Nästa gång hoppar jag över steget att steka dem i brödet, utan äter som vanliga tacos med linsröran som fyllning.
Carolina
2020-12-02Riktigt gott. Sparar som favvo 🤩
Jukka
2020-05-26