Lax kan tillagas och smaksättas på många sätt – och nu är det dags för den tandooristekta! Tandoori är smaker med ursprung från Indien och Pakistan som fått fäste runtom i världen. Till laxen serveras myntayoghurt som du snabbt svänger ihop, ris och hjärtsallad. Bon Appétit.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
32 2019
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Maria
12/8/2020Jättegott! Vi hade ingen mynta hemma och tog riven ingefära istället. Gjorde denna sallad till: https://www.ica.se/recept/asiatisk-morots-och-vitkalssallad-722508/
Malin
8/11/2020Vi skippade gurkan och la i lite honung i yoghurten
Maria
6/9/2020Riktigt gott! Jag använde lite limesaft i yoghurten för att få upp syran lite, gjorde väldigt mycket. Sparar detta recept!