Lax kan tillagas och smaksättas på många sätt – och nu är det dags för den tandooristekta! Tandoori är smaker med ursprung från Indien och Pakistan som fått fäste runtom i världen. Till laxen serveras myntayoghurt som du snabbt svänger ihop, ris och hjärtsallad. Bon Appétit.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 32 2019
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Blev ingen jättehit här hemma. Smakade som vanlig lax. Myntayoghurten däremot var riktigt god.
Lisa
2021-03-15Mer tandoori krydda i. Myntayoughurten perfekt till. Lagar igen denna rätt. TIna
Christina
2021-03-10Jättegott! Dock kände vi inte tillräcklig smak av tandoorin så vi kryddade extra efterhand.
Jeanette
2021-02-17