Tandoorikyckling med gurkyoghurt

Kvällens middag består av en saftig och underbart väldoftande tandoorikyckling som tillagas i ett nafs. Servera de smakrika kycklingfiléerna med fluffigt ris och en svalkande gurkyoghurt smaksatt med persilja och vitlök. Garnera med gröna hjärtsalladsblad och ät er mätta och belåtna.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 15 2017

Ingredienser
Gurkyoghurt
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på tandoorikryddan. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri matyoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurten mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Helt ok. Men inget vi kommer vilja laga igen!
Paulina
2017-04-05