Kyckling med couscous och tandooriyoghurt
Som alla vet är kryddningen A och O i att lyckas i köket. Möra filéer tillagas i pannan, och serveras med en yoghurt som blandats ihop med tandoorikrydda! Tillsammans med kokt couscous blir denna en storfavorit där hemma!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 42 2022
Ingredienser
4 portioner
4 port couscous
4 snabbfiléer av kyckling
1 tsk olja
salt
peppar
4 morötter
2 dl matyoghurt
2 tsk tandoorikrydda
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2249 KJ / 534 kCal
Fett8 g
Salt2 g
Kolhydrater65 g
Protein47 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Så himla enkelt och gott! Kryddade även kycklingen med tandoorikrydda.
Jennie
2023-05-17Helt ok rätt. Äldsta sonen ratade dock couscousen.
Lizette
2022-10-29Fin kycklingfilé! Men tar ris nästa gång.
Louise
2022-10-22