Tandooribullar med yoghurt och klyftpotatis

Nog för att köttbullar är goda som dem är – men här kryddas kycklingfärsen upp med tandoorikrydda för lite extra spice i vardagen! Passar utmärkt ihop med kokt potatis, mild yoghurt och en sallad gjord på hjärtsallad och plommontomater. Hoppas det ska smaka!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 46 2019

Gör så här
00:25:00
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2317 KJ / 554 kCal
Fett29 g
Salt1.3 g
Kolhydrater42 g
Protein28 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Kommentar
1 stVäldigt goda tandoori bullar, blev inga matlådor kvar. Fick dock lägga till ströbröd så det blev lättare att forma dom. Rev även ner lite vitlök, salt o peppar och persilja i yoghurtsåsen, supergott.
Teresa