Kycklingbullar tandoori
Mumsiga kycklingbullar med indiska smaker från tandoorikrydda som gifter sig fint med den friska limeyoghurten. Servera med rykande varmt ris och den fräscha salladen på rättika, salladslök, lime och knapriga sesamfrön. Smaklig måltid!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 5 2018
Ingredienser
Kycklingbullar
Limeyoghurt
Sallad
För alla
Rätten är fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd (kan innehålla mjölkprotein) eller po-fiber.
Gör laktosfri: använd mjölk och matyoghurt utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk och yoghurt mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer