Ta en genväg till havets smaker med rökta musslor på burk. Lyxig och snabblagad pasta med miljörätta musslor. Fänkålen passar bra till musslorna och vitlöken ger extra skjuts åt pastasåsen.¨Toppa med färska dillvippor.
Ett recept från:
Buffé
nr 3,
2013
Gör glutenfri: välj glutenfri specialpasta.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av grädde och matfett. Kontrollera innehållet i fonden.
Gör mjölkproteinfri: byt grädden mot ris-, havre- eller sojabaserad gräddersättning. Byt smör mot mjölkfritt matfett. Kontrollera fonden.
Gör äggfri: använd äggfri pasta. Kontrollera fonden.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Ann-christine
2022-09-02Bra recept och lite annorlunda.
Maria
2013-04-14Fantastiskt gott och enkelt. Vi bytte ut rökta musslor mot vanliga på burk, och skippade chilifrukten eftersom vår treåring inte är så van vid chili. Blev otroligt gott ändå.