Kokt torsk med mussel- och chilistuffing

Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
1
Kokt torsk med mussel- och chilistuffing

Kokt torsk på smakrik bädd av mussel- och chilistuffing, en god middag med smak av hav. Stuffingen, eller blandningen av bland annat musslor och chili med mixat bröd och ägg, får en rund smak av Västerbottensost och serveras under torsken.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2002

Kokt torsk med mussel- och chilistuffing

Ingredienser

4 portioner
2   vitlöksklyftor
1   gul lök
1   stjälk selleri
1 msk  finhackad röd chilifrukt
1 msk  olivolja
150 g  formbröd (150 g motsvarar ca 6 skivor)
100 g  Västerbottensost
1   kruka persilja
1   burk musslor (à 225 g)
salt och peppar
50 g  smör
3   ägg
600 g  torskfilé (eller sej eller hoki)

För alla

Innehåller gluten, mjölk och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt vitt formbröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat

Kommentar

Punkt 2: Kör brödet i matberedare till smulor. Fråga: Vad för bröd och hur mycket? - det står ej i receptet.

Maria

2005-01-30

Testa liknande recept

Gazpacho med brödkrutonger
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Clam chowder med dilliga krutonger
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Clam chowder (musselsoppa)
Betyg 3.9 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sparrissoppa med musslor och roquefort
Betyg 1.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Aioligratinerade musslor
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Clam and cod chowder
Betyg 3.1 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga