Pasta carbonara är en italiensk klassiker som är lätt att laga. Byt spagetti mot tagliatelle, bacon mot färsk salsiccia och tillsätt körsbärstomater för en lyxig vardagsrätt – eller snabblagad helgmiddag. Välj en vällagrad ost, det förhöjer smaken.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2015
Innehåller ägg. Kontrollera innehållet i korven, i övrigt fri från laktos.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta och kontrollera innehållet i korven.
Gör mjölkproteinfri: kontrollera innehållet i korven. Välj mjölkfritt ostalternativ.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Supergott och e
Leif
2022-03-22Fantastisk god variant på ”vanlig” carbonara. Kommer lagas många gånger.
Michael
2021-01-13Mums, jättegott! Och snabbt och enkelt att sno ihop.
Kerstin
2020-08-07