Salsicciapasta med zucchini och mangold

7
0
Salsicciapasta med zucchini och mangold

En busenkel pastarätt som är en explosion av smaker och dofter. Salsicciakorven ger såsen en underbar mustighet och balanseras upp av zucchinin och tomatsåsens friskhet. Låt såsen puttra tills smakerna gift sig och servera med al dente tagliatelle och små mangoldblad. Smaklig spis!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 19 2017

Salsicciapasta med zucchini och mangold

Ingredienser

2 portioner
1/2
zucchini
1
rödlök
1 tsk
olja
300 g
färsk salsiccia
1
burk körsbärstomater (à 400 g)
1 msk
tomatpuré
1 dl
vatten
-
salt och peppar
2
port tagliatelle
65 g
röd mangold

För alla

Rätten är fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

7

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3178 KJ / 760 kCal
Fett 31.2 g
Salt 5.04 g
Kolhydrater 69.9 g
Protein 44.8 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept