Salsicciapasta med zucchini och mangold

En busenkel pastarätt som är en explosion av smaker och dofter. Salsicciakorven ger såsen en underbar mustighet och balanseras upp av zucchinin och tomatsåsens friskhet. Låt såsen puttra tills smakerna gift sig och servera med al dente tagliatelle och små mangoldblad. Smaklig spis!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 19 2017

Ingredienser
2 portioner
1/2 zucchini
1 rödlök
1 tsk olja
300 g färsk salsiccia
1 burk körsbärstomater (à 400 g)
1 msk tomatpuré
1 dl vatten
salt och peppar
2 port tagliatelle
65 g röd mangold
För alla
Rätten är fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3178 KJ / 760 kCal
Fett31.2 g
Salt5.04 g
Kolhydrater69.9 g
Protein44.8 g
Kommentarer