Gnocchi med salsiccia, broccoli och ricotta

10
1
Gnocchi med salsiccia, broccoli och ricotta

En underbar och färgsprakande italiensk potatisgnocchi som kokas al dente och sedan steks med broccoli och den otroligt smakrika salsiccian. Pricken över i:et är den krämiga ricottan som smaksätts med rivet citronskal. Garnera med små mâchesalladsblad, strö över lite nymald svartpeppar och njut!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 43 2017

Gnocchi med salsiccia, broccoli och ricotta

Ingredienser

2 portioner
250 g
broccoli
2
port potatisgnocchi
300 g
salsiccia
1/2
citron
50 g
ricottaost
-
salt
-
peppar
1/2
påse mâchesallad (à 65 g)

För alla

Rätten innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

10

Kommentar

Irene

2017-11-02

Det blev väldigt gott men torrt, det behövdes lite grädde för en krämigare sås

Näringsvärde per portion

Energi 3152 KJ / 750 kCal
Fett 32 g
Salt 4.21 g
Kolhydrater 64 g
Protein 48 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept