Gnocchi med salsiccia, broccoli och ricotta

Betyg 3 av 5.
12 personer har röstat
1
Gnocchi med salsiccia, broccoli och ricotta

En underbar och färgsprakande italiensk potatisgnocchi som kokas al dente och sedan steks med broccoli och den otroligt smakrika salsiccian. Pricken över i:et är den krämiga ricottan som smaksätts med rivet citronskal. Garnera med små mâchesalladsblad, strö över lite nymald svartpeppar och njut!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 43 2017

Gnocchi med salsiccia, broccoli och ricotta

Ingredienser

2 portioner
250 g broccoli
2 port potatisgnocchi
300 g salsiccia
1/2 citron
50 g ricottaost
salt
peppar
1/2 påse mâchesallad (à 65 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
12 personer har röstat

Kommentar

Det blev väldigt gott men torrt, det behövdes lite grädde för en krämigare sås

Irene

2017-11-02

Näringsvärde per portion

Energi3152 KJ / 750 kCal
Fett32 g
Salt4.21 g
Kolhydrater64 g
Protein48 g

Testa liknande recept

Gnocchi med romanticatomater, salsiccia och spenat
Betyg 4.3 av 5.
35 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Salsicciapasta med zucchini och mangold
Betyg 2.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Salsiccia i tomatsås med ris
Betyg 3.9 av 5.
20 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Salsiccia med gräddkokt spenat och tomatsallad
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Minisalsiccia med ljummen potatissallad
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gräddig pasta med salsiccia
Betyg 4 av 5.
24 personer har röstat
Under 30 min att tillaga