Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Enkel

Gnocchi med salsiccia, broccoli och ricotta

En underbar och färgsprakande italiensk potatisgnocchi som kokas al dente och sedan steks med broccoli och den otroligt smakrika salsiccian. Pricken över i:et är den krämiga ricottan som smaksätts med rivet citronskal. Garnera med små mâchesalladsblad, strö över lite nymald svartpeppar och njut!

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 43, 2017
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 2 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Ansa och skär broccolin i mindre bitar.
  2. Koka gnocchin enligt anvisningen på förpackningen tillsammans med broccolin.
  3. Dela korvarna och tryck ut innehållet. Stek i en stekpanna och vänd sedan i den nykokta gnocchin och broccolin.
  4. Riv skalet av citronen och blanda med ricotta, krydda med salt och peppar.
  5. Servera fräset med ricotta och mâchesallad.

För alla

Rätten innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 2
  • 250 g broccoli
  • 2 port potatisgnocchi
  • 300 g salsiccia
  • 1/2 citron
  • 50 g ricottaost
  • salt
  • peppar
  • 1/2 påse mâchesallad (à 65 g)
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 3152 kJ / 750 kCal

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer