Gnocchi med salsiccia, broccoli och ricotta
En underbar och färgsprakande italiensk potatisgnocchi som kokas al dente och sedan steks med broccoli och den otroligt smakrika salsiccian. Pricken över i:et är den krämiga ricottan som smaksätts med rivet citronskal. Garnera med små mâchesalladsblad, strö över lite nymald svartpeppar och njut!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 43 2017
Ingredienser
2 portioner
250 g broccoli
2 port potatisgnocchi
300 g salsiccia
1/2 citron
50 g ricottaost
salt
peppar
1/2 påse mâchesallad (à 65 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3152 KJ / 750 kCal
Fett32 g
Salt4.21 g
Kolhydrater64 g
Protein48 g
Kommentar
Det blev väldigt gott men torrt, det behövdes lite grädde för en krämigare sås
Irene
2017-11-02