Hoppa till sidans innehåll
UNDER 30 MIN | Medel

Gräddig pasta med salsiccia

En gräddig pastarätt passar faktiskt jämt! Här är det många smaker som möts; smakrik salsiccia, rödlök, grädde, tomater och sojabönor. Allt får tillagas i samma panna, och sojabönorna gör pastan sällskap mot slutet av koktiden. Hoppas det ska smaka!

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 18, 2019
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Tina bönorna.
  2. Sätt på vatten till pastan.
  3. Skala och skiva löken. Dela korvarna och pressa ur färsen i små bitar. Stek korvfärsen och löken i oljan i en stekpanna i ca 6 minuter.
  4. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Koka bönorna tillsammans med pastan när det återstår ca 2 minut av koktiden.
  5. Rör ner grädde och passerad tomat i stekpannan med korvfärsen och låt koka upp. Smaka av med salt och peppar.
  6. Servera pastan med såsen.

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 rödlök
  • 600 g färsk salsiccia
  • 1 tsk olja
  • 4 port tagliatelle
  • 250 g sojabönor
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 2 dl passerade tomater
  • salt
  • peppar
Lägg till i inköpslistan

Kupongen är laddad

Valfri krydda på små glas

10 % rabatt

Santa Maria 3-80 g

Mer info

Näringsvärde
Per portion

Energi 3779 kJ / 900 kCal

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer