Tomat- och olivpanna med salsiccia

Betyg 3.1 av 5.
7 personer har röstat
1
Tomat- och olivpanna med salsiccia

Denna tilltalande pastarätt svänger du ihop på mindre än en halvtimme! Med ingredienser som salsiccia, röd spansk peppar, oliver, vitlök, rosmarin, basilika och pasta (gärna pappardelle), blir detta en mättande och välsmakande måltid som kan avnjutas när som helst i veckan.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 37 2013

Tomat- och olivpanna med salsiccia

Ingredienser

4 portioner
4   port pasta, gärna papardelle
1   rödlök
1   liten röd spansk peppar
480 g  salsiccia
1 msk  olivolja
400 g  konserverade körsbärstomater
2 dl  vatten
2   vitlöksklyftor
1/2 tsk  rosmarin
1   kruka basilika
70 g  snack oliver citron
salt
svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
7 personer har röstat

Kommentar

Fantastiskt gott! Jag byter ut de gröna oliverna mot halverade kalamata-oliver och låter dem samt zesten av 1/2 citron puttra med. Dessutom steker jag korvskivorna för sig och låter dem rinna av på hushållspapper innan jag tillsätter dem.

Leena margareta

2020-02-05

Näringsvärde per portion

Energi2697 KJ / 646 kCal
Fett28.7 g
Kolhydrater57.9 g
Protein35.3 g

Testa liknande recept

Tagliatelle carbonara ’al salsiccia
Betyg 3.5 av 5.
129 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Linsfusilli med salsiccia och kronärtskockor
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gnocchi med salsiccia, broccoli och ricotta
Betyg 3 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Salsicciapasta med zucchini och mangold
Betyg 2.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Salsiccia med gräddkokt spenat och tomatsallad
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pasta med salsiccia, tomat och persilja
Betyg 3.8 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga