Tacosmaken behöver inte stanna vid den klassiska fredags-tacosen, utan här sätter den kryddan på den ugnsbakade torsken. Kryddan, ströbröd och riven ost strös över fisken, och ihop med kokt ris, krispig gurka och gräddfil är kvällens måltid nu redo att serveras!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
45 2019
Kontrollera noga innehållet i kryddmixen.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfil till mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Välj mjölkproteinfritt ostalternativ.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Svante
10/30/2020Har lagat detta recept två gånger nu, med ris alternativt kokt potatis. Båda gångerna byttes gräddfilen mot creme fraiche + gräslök. Helt enkelt KANON. Hädanefter, kommer det alltid att finnas fish taco kryddmix här hemma.
Lotta
11/14/2019Varken jag eller barnen tyckte om det. Riktigt illa.
Redaktionen ICAse
11/15/2019Hej Lotta! Vad tråkigt att höra att ni inte gillade maten. Vi tar med oss feedbacken till våra kockar. Hälsningar Elina
Daniel
11/7/2019Det var första gången som jag sa till barnen att de inte behövde äta upp - inte ens jag som vuxen som anser mig äta det mesta kunde förmå mig att äta detta. Gör om, gör rätt ICA!!!
Redaktionen ICAse
11/8/2019Hej Daniel! Tack för din kommentar. Vad tråkigt att det inte smakade som önskat. Hälsningar Ulrika