Tacopaj med majs och gräddfil

21
1
Tacopaj med majs och gräddfil

Fredagen är räddad! Här har du en krispig tacopaj med majs och gräddfil som nog går hem både hos stora och små. Stek tacoköttfärsen och blanda med morötter, pastasås och majs innan du fyller det förgräddade pajskalet och strör över ost. Servera med gräddfil och krispig isbergssallad.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 18 2018

Tacopaj med majs och gräddfil

Ingredienser

4 portioner

Paj

250 g
kyld pajdeg
150 g
majskorn
2
morötter
ca 500 g
nötfärs
1 tsk
olja
1
påse taco kryddmix (à 28 g)
390 g
pastasås vitlök
1 dl
riven ost

Till servering

1/2
isbergssallad
2 dl
gräddfil

För alla

Rätten är fri från ägg.
Gör glutenfri: använd eller gör egen glutenfri pajdeg.
Gör laktosfri: använd laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfilen mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Uteslut osten.

Under 45 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

21

Kommentar

Jonas

5/9/2018

Favorit hos barnen

Näringsvärde per portion

Energi 2875 KJ / 687 kCal
Fett 39 g
Salt 3.61 g
Kolhydrater 43 g
Protein 37 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept