Tacopaj med majs och gräddfil
Fredagen är räddad! Här har du en krispig tacopaj med majs och gräddfil som nog går hem både hos stora och små. Stek tacoköttfärsen och blanda med morötter, pastasås och majs innan du fyller det förgräddade pajskalet och strör över ost. Servera med gräddfil och krispig isbergssallad.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 18 2018
Ingredienser
4 portioner
Paj
250 g kyld pajdeg
150 g majskorn
2 morötter
ca 500 g nötfärs
1 tsk olja
1 påse taco kryddmix (à 28 g)
390 g pastasås vitlök
1 dl riven ost
Till servering
1/2 isbergssallad
2 dl gräddfil
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2875 KJ / 687 kCal
Fett39 g
Salt3.61 g
Kolhydrater43 g
Protein37 g
Kommentarer
Har i skuren paprika också, passar bra 😊
Åsa
2022-03-22Favorit hos barnen
Jonas
2018-05-09