Tacopaj med avokado

393
0
Tacopaj med avokado

För er som gillar tacos är här en riktigt smaskig tacopaj att bjuda på till middag. Perfekt vardagsmat som är enkel att tillaga. Pajdegen förgräddas i ugnen innan den fylls med tacokryddad färs. Toppa med ost innan den gräddas klart för en äkta tacokänsla. Servera med avokado och krispiga grönsaker.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 16 2016

Tacopaj med avokado

Ingredienser

4 portioner

Paj

250 g kyld pajdeg
ca 500 g nötfärs
1 tsk olja
40 g taco kryddmix
390 g pastasås vitlök
1 dl vatten
1 dl riven ost

Grönsaker

2 avokado
3 tomater
1/2 isbergssallad

För alla

Rätten är fri från laktos och ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfri pajdeg eller gör egen glutenfri deg.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt ostalternativ.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

393

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3241 KJ / 774 kCal
Fett 50.3 g
Salt 1.53 g
Kolhydrater 41.1 g
Protein 35.7 g
Läs mer om näringsvärden