Tacopaj med avokado
För er som gillar tacos är här en riktigt smaskig tacopaj att bjuda på till middag. Perfekt vardagsmat som är enkel att tillaga. Pajdegen förgräddas i ugnen innan den fylls med tacokryddad färs. Toppa med ost innan den gräddas klart för en äkta tacokänsla. Servera med avokado och krispiga grönsaker.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 16 2016
Ingredienser
4 portioner
Paj
250 g kyld pajdeg
ca 500 g nötfärs
1 tsk olja
1 förp taco kryddmix (à 28 g)
390 g pastasås vitlök
1 dl vatten
1 dl riven ost
Grönsaker
2 avokado
3 tomater
1/2 isbergssallad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3241 KJ / 774 kCal
Fett50.3 g
Salt1.53 g
Kolhydrater41.1 g
Protein35.7 g
Kommentarer
Gott! Men det tog mycket längre tid i ugnen än väntat. Efter 10 minuter var den inte fast alls
Téa
2022-09-04Väldigt gott!! Brukar ha i spenat ibland feta ost ibland och det blir också supergott!
Selma
2022-08-29