För er som gillar tacos är här en riktigt smaskig tacopaj att bjuda på till middag. Perfekt vardagsmat som är enkel att tillaga. Pajdegen förgräddas i ugnen innan den fylls med tacokryddad färs. Toppa med ost innan den gräddas klart för en äkta tacokänsla. Servera med avokado och krispiga grönsaker.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 16 2016
Rätten är fri från laktos och ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfri pajdeg eller gör egen glutenfri deg.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt ostalternativ.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Gott! Men det tog mycket längre tid i ugnen än väntat. Efter 10 minuter var den inte fast alls
Téa
2022-09-04Väldigt gott!! Brukar ha i spenat ibland feta ost ibland och det blir också supergott!
Selma
2022-08-29