Överraska med en paj i ny form, bokstavligen. I detta recept behövs ingen pajdeg utan tacobåtar som fylls med strimlad kyckling, spenat och jalapeño. En spännande variant på tacopaj som kan serveras i portionsbitar.
Läs noga innehållet på kryddmixen. Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri mjölk och laktosfri vispgrädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk och vispgrädde mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Byt ut osten mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Kan man förbereda dom dagen innan och servera dom kalla?
Carin
2019-11-29Hej Carin! Du kan göra dom dagen innan men skalet kan bli något mjuk dagen efter. Vi har inte ätit dom kalla och kan tyvärr inte svara på om de kan serveras kalla. Om du gör det så hör gärna av dig igen och berätta hur det smakade! Hälsningar Elina
Redaktionen
2019-12-02Så himla gott och smidigt🙂
Marie
2018-03-10Låter ju supergott! Undrar bara om man kan frysa dem färdiga för att sen värma i micron.
Lena
2018-03-06Hej Lena! Det skulle inte vi göra, risk för att skalen blir mjuka, sega och kycklingen torr. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2018-03-08