Tacopaj med kyckling, jalapeño och mangold
Den här tacopajen med kycklingfärs får lite skjuts i smaken med het jalapeño. Tillsätt efter smak och humör i den här i övrigt milda tacogratängen som du fyller i färdiga tacobåtar. Efter en vända in i ugnen så kan du servera gyllengula tacobåtar med en grönskande sallad.
Ingredienser
Till servering
För alla
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria tortillabröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri mjölkdryck och laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk mot mjölkproteinfri dryck och byt ut grädde mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Byt ut ost mot mjölkproteinfri ost.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
God paj, men kräver lite mer tacokrydda och stark jalapeños för att ligga på topp
Kerstin
2022-08-10Vi tyckte att rätten var väldigt smaklös. Nästa gång kryddar vi mer.
Jessica
2016-10-15