Kycklingfilé hot taco

19
12
Kycklingfilé hot taco

Krispigt panerade kycklingfiléer där ströbröd tillsammans med hot taco krydda ger en intensiv smakupplevelse. Den heta tackokryddan kan du också byta mot en mildare variant. En förbluffande lyxig rätt får du med ris och en färgrik sallad till.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2001

Kycklingfilé hot taco

Ingredienser

4 portioner
4 kycklingfiléer
1 ägg
1 dl ströbröd
1 förp hot taco kryddblandning (à ca 40 g)
2 msk olja

Till servering

limeskivor
ris
blandad sallad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

19

Kommentarer

Lina

2014-11-05

Jag gjorde egen kryddblandning vilket blev precis lika bra!

Maria

2006-09-04

Helt ok recept MEN nästa gång kommer jag att använda den mildare tacokryddan... En smaksak.

Mia

2005-11-21

mycket gott, serverade potatisklyftor och en kall sås på yoghurt med annanas, mexikansk kryddblandning och lite thai sås