Kycklingfilé hot taco
Krispigt panerade kycklingfiléer där ströbröd tillsammans med hot taco krydda ger en intensiv smakupplevelse. Den heta tackokryddan kan du också byta mot en mildare variant. En förbluffande lyxig rätt får du med ris och en färgrik sallad till.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2001
Ingredienser
4 portioner
4 kycklingfiléer
1 ägg
1 dl ströbröd
1 förp hot taco kryddblandning (à ca 28 g)
2 msk olja
Till servering
limeskivor
ris
blandad sallad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jag gjorde egen kryddblandning vilket blev precis lika bra!
Lina
2014-11-05Helt ok recept MEN nästa gång kommer jag att använda den mildare tacokryddan... En smaksak.
Maria
2006-09-04mycket gott, serverade potatisklyftor och en kall sås på yoghurt med annanas, mexikansk kryddblandning och lite thai sås
Mia
2005-11-21