Ta fredagstacosen till en ny nivå med friterade majsfritters och pico de gallo, en mexikansk tomatsalsa, serverat i mjuka tortillabröd tillsammans med havrefraiche och het sriracha. En helt växtbaserad taco!
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Verkligen supergoda! Går det att ugnsbaka för att minska på fettet?
Emelie
2020-03-09Hej Emelie! Vad kul att du gillade receptet! Vi har tyvärr inte provlagat dessa i ugnen men det bör gå bra att laga dom i ugnen. De kanske inte blir lika krispiga dock. Om du testar göra fritters i ugnen så hör gärna av dig igen och berätta hur de blev! Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-03-09Den godaste tacosen någonsin!
Anna
2019-10-12Måste man använda kikärtsmjöl?
Sophie
2019-10-09Hej Sophie! Vi rekommenderar att använda kikärtsmjöl. Hoppas att det smakar! Hälsningar Elina
Redaktionen
2019-10-18