Krämig och smakrik morotssoppa med härligt sting av ingefära och lime och jordnötssmör. Toppa med belugalinser, koriander och saltade jordnötter och servera gärna med gott bröd till.
Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.
Kontrollera noga innehållet i buljongen.Fri från laktos, mjölkprotein och ägg. Gör glutenfri: välj glutenfri växtbaserad grädde.
Recept och bild i samarbete med Oatly.
Kupongen är laddad
Santa Maria 3-80 g
Valio 500 g
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Morotssoppa med jordnötspesto
Pulled Oats med ris, jordnötssås och lime
Morots- och ingefärssoppa med jordnötshack
Morotssoppa med mildost