Gör din pasta krämig med en paprikaröra gjord på havrebaserad grädde! Rätten får både sälta och sötma från den grillade paprikan, och mild krämighet från havregrädden. Tuggmotståndet hittar du i linserna och de nötiga pumpafröna som strös över mot slutet innan servering.
Samarbete med:
Oatly
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri havrebaserad matlagningsbas. Välj glutenfri pasta.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Jag tycker att detta recept blev jättegott! En glad överraskning. Som vanligt kan man aldrig följa anvisningarna helt när det gäller kryddningen och mängden lök och vitlök. Jag gjorde receptet för 6 personer och då ska man ha 1,5 vitlöksklyfta och det är ju på tok för lite! Jag hade i kanske 4 klyftor. Jag hällde också i lite fond från Bong. Freestyla lite med kryddningen så har ni en jättelätt och riktigt god vardagsrätt. Jag älskade smaken av den grillade paprikan men gillar man inte sötma i maten så är ju inte grillad paprika rätt. Jag kommer i alla fall att göra den här igen!
Louisa
2023-09-14Nu har ni glömt ändra i rubriken igen, det är fusilli på bilden, inte tagliatelle!
Liselott
2022-05-12Hej Liselott! Tack för att du uppmärksammade det för oss och vi ber om ursäkt för att det hade blivit fel med receptnamnet. Namnet är nu ändrat. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina
Redaktionen
2022-05-17Inte så mycket smak. Vis ska inte laga detta igen.
Abigail
2022-05-09