Syltkakor

64
3
Syltkakor

Hembakta kakor till fikat är en riktig lyx! Här ett pyssligt bak: hjärtformade syltkakor, lika goda som fina, där två mördegskakor får en fyllning av jordgubbssylt. Låt kreativiteten flöda och gör kakorna i en form du gillar och fyll dem med din favoritsylt.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2019

Syltkakor

Ingredienser

30-40 st
200 g
smör
1 tsk
vaniljsocker
1 dl
strösocker
1/2 krm
salt
4 1/2 dl
vetemjöl
ca 2 dl
jordgubbssylt
-
florsocker

För alla

Fri från ägg. Innehåller gluten och mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.

Näringsvärdet är beräknat per kaka.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

64

Kommentarer

Malin

2021-04-09

Flöt ut och håll inte ens ihop.

Susanne

2021-02-13

2 tsk;)

Susanne

2021-02-13

Har 2 tal vaniljpulver istället för vaniljsocker. Topbetyg!

Näringsvärde per portion

Energi 443 KJ / 106 kCal
Fett 6 g
Salt 0.1 g
Kolhydrater 13 g
Protein 1 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept