Syltad zucchini

Betyg 2.3 av 5.
4 personer har röstat
0
Syltad zucchini

Vill du bjuda på syltad zucchini till kött- eller viltmiddagen? Lägg zucchinibitarna i glasburkar och häll över den kalla lagen tre dagar innan servering och låt det sedan stå svalt.

Syltad zucchini

Ingredienser

20 portioner
2 kg zucchini, squash eller pattisson
vatten
1 tsk salt per liter vatten

Lag

2 1/2 dl ättiksprit (12 %)
2 1/2 dl vatten
3 dl socker (3 dl socker motsvarar 250 g)
1 bit ingefära
1 tsk gul eller brun frösenap
1/2 tsk vitpepparkorn
1 krm mald muskot

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi300 KJ / 70 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Eivors syltade squash och paprika
Betyg 3.8 av 5.
29 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Saltgurka
Betyg 4.1 av 5.
56 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Glaserade spett
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Inlagda rödbetor
Betyg 4.2 av 5.
121 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Birgittas squashkaka
Betyg 4.2 av 5.
26 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Höstratatouille med svamp
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga