Syltad zucchini

Betyg 2.3 av 5.
4 personer har röstat
0
Syltad zucchini

Vill du bjuda på syltad zucchini till kött- eller viltmiddagen? Lägg zucchinibitarna i glasburkar och häll över den kalla lagen tre dagar innan servering och låt det sedan stå svalt.

Syltad zucchini

Ingredienser

20 portioner
2 kg  zucchini, squash eller pattisson
vatten
1 tsk salt per liter vatten

Lag

2 1/2 dl  ättiksprit (12 %)
2 1/2 dl  vatten
3 dl  socker (3 dl socker motsvarar 250 g)
1   bit ingefära
1 tsk  gul eller brun frösenap
1/2 tsk  vitpepparkorn
1 krm  mald muskot

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi300 KJ / 70 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Eivors syltade squash och paprika
Betyg 3.7 av 5.
27 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Saltgurka
Betyg 3.9 av 5.
49 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Inlagda rödbetor
Betyg 4.1 av 5.
108 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Klassisk inlagd sill
Betyg 2.5 av 5.
19 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Flädersill
Betyg 3.3 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Picklad blomkål
Betyg 3.9 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga