Höstratatouille med svamp

Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
0
Höstratatouille med svamp

Förgyll din varmrätt med en vacker ratatouille, perfekt till både kött och fisk. Grönsakerna som ugnssteks blandas med krispig ruccola och salta oliver vid servering.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2003

Höstratatouille med svamp

Ingredienser

4 portioner
4   röda eller gula lökar
2   röda paprikor
250 g  kantareller
1 1/2   squash (1 1/2 squash motsvarar ca 500 g)
1/2 dl  olivolja
1   kruka rucolasallad
1 dl  svarta oliver

För alla

Innehåller inte gluten, laktos, mjölkprotein eller ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Sweet ruccola
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Bruschetta med svamp och serranoskinka
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kantarellfräs
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Syltad lök och svamp
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Balsamicofilé med tryffelkantareller
Betyg 4.1 av 5.
66 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kantareller på rödlöksbädd
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga