Höstratatouille med svamp

Betyg 3.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Höstratatouille med svamp

Förgyll din varmrätt med en vacker ratatouille, perfekt till både kött och fisk. Grönsakerna som ugnssteks blandas med krispig ruccola och salta oliver vid servering.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2003

Höstratatouille med svamp

Ingredienser

4 portioner
4 röda eller gula lökar
2 röda paprikor
250 g kantareller
1 1/2 squash (1 1/2 squash motsvarar ca 500 g)
1/2 dl olivolja
1 kruka rucolasallad
1 dl svarta oliver

Gör så här

00:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kantarellpaj med bacon och rucola
Betyg 4.8 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sweet ruccola
Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bruschetta med svamp och serranoskinka
Betyg 4.2 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Smörstekta kantareller
Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Balsamicofilé med tryffelkantareller
Betyg 4.1 av 5.66 personer har röstat
Receptet har 24 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kantarellfräs
Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad