Höstratatouille med svamp
![Höstratatouille med svamp](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_62891/cf_259/hostratatouille_med_svamp.jpg)
Förgyll din varmrätt med en vacker ratatouille, perfekt till både kött och fisk. Grönsakerna som ugnssteks blandas med krispig ruccola och salta oliver vid servering.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2003
![Höstratatouille med svamp](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_62891/cf_259/hostratatouille_med_svamp.jpg)
Ingredienser
4 portioner
4 röda eller gula lökar
2 röda paprikor
250 g kantareller
1 1/2 squash (1 1/2 squash motsvarar ca 500 g)
1/2 dl olivolja
1 kruka rucolasallad
1 dl svarta oliver
För alla
Innehåller inte gluten, laktos, mjölkprotein eller ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer