Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

45 MIN | Medel

Höstratatouille med svamp

Förgyll din varmrätt med en vacker ratatouille, perfekt till både kött och fisk. Grönsakerna som ugnssteks blandas med krispig ruccola och salta oliver vid servering.

Detta är ett recept från Buffé nr 9, 2003
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 200° C.
  2. Skala och skär löken i klyftor. Kärna ur och skär paprikorna i tärningar. Ansa svampen och dela dem i mindre bitar om de är stora. Tärna squashen.
  3. Blanda grönsakerna på ett ugnssäkert fat. Ringla över olja, krydda och vänd grönsakerna så att de täcks med olja. Ugnsbaka dem i ca 30 minuter tills de mjuknat.
  4. Vänd ner blad av ruccola och oliver i de varma grönsakerna.

För alla

Innehåller inte gluten, laktos, mjölkprotein eller ägg.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 röda eller gula lökar
  • 2 röda paprikor
  • 250 g kantareller
  • 1 1/2 squash (1 1/2 squash motsvarar ca 500 g)
  • 1/2 dl olivolja
  • 1 kruka ruccolasallad
  • 1 dl svarta oliver
Lägg till i inköpslistan