Eivors syltade squash och paprika

Betyg 3.7 av 5.
27 personer har röstat
14
Eivors syltade squash och paprika

Eivors underbara recept passar utmärkt som komplement och smaksättare till många olika maträtter. De syltade squash- och paprikabitarna får en härlig konsistens och ljuvlig smak när du kokar dem i lagen bestående bland annat av senap och gurkmeja.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2005

Eivors syltade squash och paprika

Ingredienser

1 sats
1 1/2 kg  squash
5   paprikor i olika färger
2 1/2 l  vatten
1 1/2 dl  salt
3 dl  ättiksprit (12%)
3 dl  vatten
6 dl  strösocker
1 1/2 tsk  gurkmeja
1 msk  senapsfrön
Atamon (se Tips)

Gör så här

Så här gör du- texten är avsedd för 1 sats.

Tips

Blanda gärna i Atamon för längre hållbarhet.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
27 personer har röstat

Kommentarer

Precis så gott som alla andra skrivit. Kommer göra det fler gånger. Stina

Stina

2023-09-08

GOTT

Lainy

2023-08-11

Så otroligt gott! Frisk smak som passar till det mesta och ett jättebra sätt att ta vara på alla grönsaker!

Anna

2022-09-24

Testa liknande recept

Blomkål med senapsfrön och ramslök
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Syrlig morotsmarmelad
Betyg 2.6 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Falsk hjortronsylt
Betyg 3.5 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Inlagd papaya med senapsfrön
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Äppelmarmelad med korinter och sherry
Betyg 2.5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sotad syltad lök
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga