Sweet kimchi på rödkål

Betyg 3 av 5.35 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Sweet kimchi på rödkål

Kimchi är det koreanska namnet för olika sorters mjölksyrade grönsaker. Här lånar vi namnet till en snabbversion med rödkål som bas. En fräsch sallad som bara vinner på att göras en dag i förväg, men rör då ner gurka och salladslök först vid servering.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2014

Sweet kimchi på rödkål

Ingredienser

4 portioner
500 g rödkål
1 vitlöksklyfta
1/2 röd chilifrukt (t ex spansk peppar)
2 msk hackad syltad ingefära
1 msk risvinäger
1 msk raps- eller sesamolja
1 msk fisksås
1/2 msk strösocker
2 krm salt
1 gurka
3 salladslökar

Gör så här

00:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi446 KJ / 107 kCal
Fett4 g
Salt1.04 g
Kolhydrater13 g
Protein3 g

Testa liknande recept

  • Kimchidipp
    Betyg 3 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Kimchi på pak choi
    Betyg 4.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kimchi
    Betyg 3.3 av 5.52 personer har röstat
    Receptet har 10 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Snabb kimchi
    Betyg 4.4 av 5.49 personer har röstat
    Receptet har 26 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Koreansk kimchi
    Betyg 4.7 av 5.80 personer har röstat
    Receptet har 37 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Snabb gurkkimchi
    Betyg 3.6 av 5.32 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad