Sviskonkompott

Betyg 4.2 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Sviskonkompott

En typisk svensk efterrätt i början av 1900-talet bestod ofta av en fruktkompott. I denna snabblagade sviskonkompott kan du använda torkade katrinplommon eller färska sviskon. Serveras kall.

Sviskonkompott

Ingredienser

8 portioner
200 g sviskon eller katrinplommon
2 msk strösocker
4 dl vatten
200 g torkade aprikoser

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

Gott o lättlagat

Rose-marie

2022-04-11

Näringsvärde per portion

Energi572 KJ / 137 kCal
Fett0.3 g
Salt0.01 g
Kolhydrater29 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Omelettsufflé
Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Wok
Betyg 4.1 av 5.132 personer har röstat
Receptet har 9 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Minijitterbuggare
Betyg 4.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Potatisbröd
Betyg 4.6 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Schackrutor
Betyg 4 av 5.874 personer har röstat
Receptet har 17 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Stockholmskakor
Betyg 4.5 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad