På 90-talet kom wokpannan in i det svenska köket och den är definitivt här för att stanna. Med nudlar och de typiska asiatiska smaksättarna lime, soja och sambal som bas är möjligheterna till variation många. Här knäcker du dessutom några ägg i pannan för en krämigare och matigare wokrätt.
Innehåller ägg. Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Kommentarer
Jelena
1/24/2021Familjen älskade maten och idag får jag äran att göra om det. Dock saknade jag själv lite mera sälta i maträtten. .
Emma
9/20/2020Väldigt gott, smakade dock lite klent så till andra omgången dubblerade vi sojamängden för ett mer smakrikt resultat (försiktigt med limen dock). Enkelt och gott!
Liselotte
7/13/2020Nästan exakt samma ingredienser som i erat recept på Pad tai. Mkt gott tog de grönsaker jag hade hemma, broccoli squash salladslök paprika. Funkade utmärkt.