Svensk ”ceviche”

Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Svensk ”ceviche”

En svensk variant på den latinamerikanska klassikern ceviche. Till den svenska cevichen använder du torsk som smaksätts med en citrondoftande marinad. Salladslök, pepparrot, kålrabbi, morötter och ett knippe med dill ger spänst och underbar smak.

Svensk ”ceviche”

Ingredienser

4 portioner

Marinad

1 dl ättika 12%
1 dl citronjuice
1 dl vatten
1 msk olivolja
1 msk socker
1 msk salt

Torsk

450 g fryst torskrygg

Grönsaker

2 salladslökar
1 bit färsk pepparrot (1 bit motsvarar ca 3 cm)
1 kålrabbi
2 morötter
1 knippe dill
olivolja
svartpeppar från kvarn

Gör så här

00:20:00
Receptet är framtaget av Tina Nordström. Recept och bild från Findus.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Ugnsbakad torskrygg med varm sallad på gurka, ärter, mynta och ingefära
Betyg 4.5 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fish & Crisp med ugnsgrillade potatis och smöriga ärter
Betyg 4.1 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ceviche på pilgrimsmusslor
Betyg 3.3 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Baconstekt torsk med quinoa, ruccola och parmesan
Betyg 4.2 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Peruansk ceviche
Betyg 2.5 av 5.75 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Len ärt- och potatissoppa med krasse och löskokt ägg
Betyg 2.9 av 5.141 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad