En riktigt god och lyxig vegoförrätt med svartrötter i huvudrollen. Rötterna toppas med pinjenötter och mangoldskott, och serveras med surdegskrutonger och brynt vitlökssmör. Passar perfekt för lite speciellare tillfällen, såsom nyår eller Alla hjärtans dag!
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Använd engångshandskar när ni skalar svartrötterna. Då slipper ni besväret med klibbiga händer👍
Harald
2022-05-10Sådär. Hade nog varit godare med nån typ av parmesan kräm, alt att steka svartroten i smöret. Att äta smöret som sås blev sådär enligt mig.
Lina
2019-01-01Det verkar bra skall pröva det till Nyår, gillar svartrötter.
Christina
2014-12-29