En underbar pasta med klassiska italienska smaker. Pricken över i:et är pecorinoosten som binder ihop smakerna perfekt. Strö över lite salt och nymald svartpeppar och dröm er bort till Medelhavet.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 42 2017
Rätten innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Gott! Vi körde mer svartkål och skippade haricot verts. Mer grädde och vegansk ”parmesan” på nötter och näringsjäst. Mumsigt!
Nina
2022-04-23Gott, men kålen och vinet gick inte hem hos barnen. Jag tog parmesan istället för pecorino, för det var vad vi hade hemma.
Johanna
2021-01-20