Svartkålspasta med sojabönor
En krämig pasta är sällan fel! Denna, som bjuder på svartkål och sojabönor i en krämig sås på smetana, kommer förgylla din kväll. Toppa med grana padano och solrosfrön, vilket adderar extra krisp!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 46 2020
Ingredienser
Till servering
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri mjölk och smetana.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk och smetana mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter och välj mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör äggfri: välj äggfri pasta. Känsliga äggallergiker bör undvika ost med konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Osten kan innehålla löpe.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Gott! Jag stekte på lite halloumi och slängde på, känns lite ”matigare” då.
Elin
2024-03-27En favorit som alltid återkommer!
Anna
2020-12-05