Svampstuvning

Svampstuvning kan användas till många rätter, varma mackor, fylla dina crêpes med eller kanske i en omelett. Stek svamp och finhackad lök i smöret, strö över mjöl och tillsätt grädden och låt allt koka ihop till en härligt krämig svampstuvning.

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1565 KJ / 374 kCal
Fett36 g
Salt1 g
Kolhydrater8 g
Protein4 g
Kommentarer
9 stEnkelt och gott! Ingredienserna finns oftast hemma, förutom svampen förstås!
Svea
Enkelt och gott 👍
Margareta
Om du tar torkad svamp så behöver den först få svälla i vatten 20-30 min.
Hélpne
Verkar jättegott!! Lagar ikväll! Ska också ta med lite vitlök …
Ingela
Lite vitlök till
Dorota
Har inte provat ännu. Men låter enkelt o gott. Provar nu i helgen
Gun anita
Har inte provat det ännu , men det låter som ett bra recept!
Andreas
Kanon. Snabbt, enkelt, gott. Gjorde till små krustader och blev riktigt bra, tänk bara på att skära svampen och löken i småbitar om det är till små krustader.
Johan
Så himla smaskigt gott och väldigt enkelt att göra ☺️ . Perfekt till kokt pasta 👍🏻
Anne