Ugnsbakad potatis med örtfil och smörfräst svamp
Denna ugnsbakade potatis med smakrik örtfil och ljuvlig, smörfräst svamp måste du prova! Baka din potatis och fyll med den en röra av gräddfil, örter och vitlök. Servera direkt ihop med den goda, varma svampen och några salladsblad.
Ingredienser
4 portioner
10 medelstora asterixpotatisar
1 msk rapsolja
2 vitlöksklyftor
2 dl gräddfil
1 - 1 1/2 msk hackad körvel
2 msk hackad persilja
2 msk hackad gräslök
300 g färsk svamp t ex ostronskivling
2 msk smör
salt
citronpeppar
sallad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1420 KJ / 340 kCal
Fett17 g
Kommentar
Jag rekommenderar att man bara använder en vitlöksklyfta om man inte är väldigt förtjust i vitlök...
Idakajsa
2004-06-10