Kantarellstuvning

Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Kantarellstuvning

Gör en krämig kantarellstuvning med lök, vispgrädde och persilja. Stuvningen är väldigt god till omelett, rostat bröd eller som fyllning i crêpes.  

Kantarellstuvning

Ingredienser

4 portioner
10 dl kantareller (ca 350 g)
1 gul lök
3 msk smör
salt
svartpeppar
1 msk vetemjöl
3 dl vispgrädde
1/2 kruka persilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1678 KJ / 400 kCal
Fett39 g
Salt1.4 g
Kolhydrater8 g
Protein4 g

Testa liknande recept

Svampstuvning
Betyg 4.6 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Parmesanstuvade makaroner med smörstekta kantareller
Betyg 4.2 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Soppa med kantareller och vitt vin
Betyg 3.1 av 5.205 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Syltad lök och svamp
Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Crêpes med stuvad svamp
Betyg 3.1 av 5.107 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Krämig kantarellpasta med parmesan
Betyg 4.6 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad