Kantarellstuvning
Gör en krämig kantarellstuvning med lök, vispgrädde och persilja. Stuvningen är väldigt god till omelett, rostat bröd eller som fyllning i crêpes.
Ingredienser
4 portioner
10 dl kantareller (ca 350 g)
1 gul lök
3 msk smör
salt
svartpeppar
1 msk vetemjöl
3 dl vispgrädde
1/2 kruka persilja
För alla
Fri från ägg.
Gör glutenfri: byt vetemjöl mot majsstärkelse.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt smör och grädde mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1678 KJ / 400 kCal
Fett39 g
Salt1.4 g
Kolhydrater8 g
Protein4 g
Kommentarer