Kantarellstuvning

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Kantarellstuvning

Gör en krämig kantarellstuvning med lök, vispgrädde och persilja. Stuvningen är väldigt god till omelett, rostat bröd eller som fyllning i crêpes.  

Kantarellstuvning

Ingredienser

4 portioner
10 dl  kantareller (ca 350 g)
1   gul lök
3 msk  smör
salt
svartpeppar
1 msk  vetemjöl
3 dl  vispgrädde
1/2 kruka  persilja

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: byt vetemjöl mot majsstärkelse.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt smör och grädde mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1678 KJ / 400 kCal
Fett39 g
Salt1.4 g
Kolhydrater8 g
Protein4 g

Testa liknande recept

Parmesanstuvade makaroner med smörstekta kantareller
Betyg 4.2 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Svampstuvning
Betyg 4.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kantarelltoast
Betyg 4.6 av 5.
51 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kantarellsås
Betyg 3.8 av 5.
57 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Syltad lök och svamp
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kantarellsoppa
Betyg 3 av 5.
204 personer har röstat
Under 30 min att tillaga