Marinerad svamp

1
0
Marinerad svamp

Sätt smak på svampen med en god marinad! Prova detta recept på marinerad svamp med soja och timjan som bakas i ugn tillsammans med rödlök. Gott som tillbehör eller ingrediens i grytor, tacos eller på pizza.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2020

Marinerad svamp

Ingredienser

10 portioner
1 kg
blandad svamp (t ex ostronskivling, portabello och champinjon)
4
rödlökar
1 dl
rapsolja
1 dl
japansk soja
2 tsk
torkad timjan
2 krm
svartpeppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Detta recept är från Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan, via länken får du tips på vad du kan använda den marinerade svampen till.

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Testa liknande recept